TUINWERKEN

Klinkerwerken worden steeds geplaats op de meest stabiele en beste ondergrond aangebracht en dit voor jaren lang te genieten en te gebruiken van een mooie verzorgde egaale oprit aan uw huis.
Terras worden met de nodige vak kennis geplaatst dit in alle formaten zowel in keramiche, betontegels groot formaat tegels voorzien van de juiste helling afwatering en afwerking met boordstenen indien van toepassing voorzien.
Grondwerken rondom het huis nemen wij graag op ons ,zowel aanbrengen van nieuwe grond afvoeren, aanbrengen boomschors en ook gravee behoort tot de mogelijkheden als ook plaatsen van steenkorven.
Aanleg gazon ; frezen , egaliseren van ondergrond aanbrengen van graszoden en dit aan scherpe prijzen en met de nodige zorg en voeding geplaatst voor een mooi groen gazon.
Plaatsen van afsluitingen rondom je woning om de nodige privacy te garanderen dit in alle soorten van houten schuttingen met betonpalen en beton plaaten of zonder of aluminium palen, Bekaert draad alle hoogtes met of zonder boven buizen enz als ook plaatsen van steenkorven. .